21 april 2007
13:00

Interamerica FKK

Referat: AIF Barrikaden - Interamerica FKK

1-1 kan man tycka var ett rätt orättvisst resultat. Barrikaden dominerde stora delar av matchen och skapade mängder med farliga målchanser. Tyvärr fick Barrikaden sin anfallare David skadad i början och senare även målskytten Kristoffer. 1-0 satte Kristoffer i mitten på första halvlek efter en frisparksretur av David. Interamerika kvitterade stunden efter på en hörna. Här borde de vinröda spelarna varit mer på tå och lyckats markera bort motståndarna. Barrikadens målvakt Martin Peeker gjorde ett antal bra räddningar både i första och andra halvlek. Vid ett läge var det en av hans bästa vänner som räddade, nämligen ribban... Matchen utvecklades till att Barrikaden hade ganska stort tryck mot Interamerikas mål och det var ett antal bra lägen både i spelet, vid hörnor och vid ett par farliga frisparkar. Interamerika försökte med ett par snabba kontringar men kom inte ända fram. Detta var en match som Barrikaden borde ha vunnit med tanke på spelövertaget.